2024 április

 


 

Újra ébred Badacsony!

 

Természetes tavaszi varázslat a Villa17***-ben. Az újraéledő természet élménye, a tavasz első illata, a színek és a táj megannyi csodája várja Önt és kedvesét a Villa17*** exkluzív környezetében.

Lenyűgöző Toscana-hangulatú villa a festői Balaton panorámájával, mely magával ragadja a természet szerelmeseit, költőket és festőket egyaránt.

Április a Villa17 Panzióban és Badacsonyban egyaránt a természet felébredését és a Balaton csodálatos színeiben tündöklő táj összhangját kínálja. Szeretettel várjuk Önöket, hogy részesei lehessenek ennek az elbűvölő időszaknak.

Az áprilisi hónap a természet újjászületésének ideje, és ezt a varázslatos pillanatot vendégeinkkel szeretnénk megosztani. A panoráma, amit teraszainkról kínálunk, egyszerűen lenyűgöző. A Badacsony hosszú téli álmából ébred, és az áprilisi napok fénye csillogva futkos a Balaton felszínén, örömet és derűt hozva mindenki számára.

Az arany- és ezüsthíd csábítóan hívogat, hogy átkeljünk rajta és gyönyörködjünk a túlpartról a bazalthegyben, mely méltóságteljesen magasodik az ég felé, otthont adva szőlőtőkéinek. Ezeket a lenyűgöző látványokat kínáljuk vendégeinknek áprilisban.

De az élmények még ennél is gazdagabbak. Szervezett borvacsoráink és borkostolóink csak hab a tortán, hogy még emlékezetesebb legyen az Önök számára. Kiváló minőségű borokat kínálunk helyi pincészetekből, hogy igazán átélhessék a balatoni borvidék ízeit.

Exkluzív szobáink pedig már alig várják, hogy vendégül láthassák Önöket. Kényelmes franciaágyaink és gyönyörű kilátásunk minden igényt kielégít, hogy Önök teljes mértékben ki tudják élvezni Badacsony és a Balaton szépségeit.

Hív és vár a Villa17***, hogy áprilisi tartózkodásuk egy felejthetetlen élménnyé váljon.

Kapcsolat:

Szálláshelyfoglalás:

Margittai Elemér 06 30 348 7469

villa17badacsony@gmail.com