Vízparti Varázslat

 


 

Újra Badacsony! Napfény Élvezet!

A Balaton fényei és a mesés kilátás várja Önt a Villa17*** teraszairól. A környezet és az ember harmonikus egymásra találása teszi különlegessé a Villa17*** nyugalmat árasztó környezetét.

A természet nyári varázslata a Villa17***-ben. A nyár illatai, színei és a táj megannyi csodája várja Önt és kedvesét exkluzív környezetünkben.

Lenyűgöző Toscana-hangulatú villa a festői Balaton panorámájával, mely magával ragadja a természet szerelmeseit, költőket és festőket egyaránt.

Vidéki Elegancia

A nyári hónapok, különösen július és augusztus, a Balaton legszebb arcát mutatják. Szeretettel várjuk Önöket, hogy részesei lehessenek ennek az elbűvölő időszaknak.

A júliusi és augusztusi hónapok a természet teljességének ideje, és ezt a varázslatos pillanatot vendégeinkkel szeretnénk megosztani. A panoráma, amit teraszainkról kínálunk, egyszerűen lenyűgöző. A Badacsony hosszú téli álmából ébred, és a nyári napok fénye csillogva futkos a Balaton felszínén, örömet és derűt hozva mindenki számára.

Az arany- és ezüsthíd csábítóan hívogat, hogy átkeljünk rajta és gyönyörködjünk a túlpartról a bazalthegyben, mely méltóságteljesen magasodik az ég felé, otthont adva szőlőtőkéinek. Ezeket a lenyűgöző látványokat kínáljuk vendégeinknek a nyári hónapokban.

De az élmények még ennél is gazdagabbak. Szervezett borvacsoráink és borkóstolóink csak hab a tortán, hogy még emlékezetesebb legyen az Önök számára. Kiváló minőségű borokat kínálunk helyi pincészetekből, hogy igazán átélhessék a balatoni borvidék ízeit.

Exkluzív szobáink pedig már alig várják, hogy vendégül láthassák Önöket. Kényelmes franciaágyaink és gyönyörű kilátásunk minden igényt kielégít, hogy Önök teljes mértékben ki tudják élvezni Badacsony és a Balaton szépségeit.

Nyári Programok és Élmények

A Balaton nyári fényei, a strandok pezsgő élete és a Badacsony szőlőskertjei felejthetetlen élményeket ígérnek. A nyár folyamán számos kulturális és gasztronómiai esemény, borfesztiválok és szabadtéri koncertek várják a látogatókat. A Balaton vize tökéletes felfrissülést nyújt a meleg nyári napokon, míg a környező tanúhegyek árnyékában kellemes kirándulásokat tehetnek.

Foglaljanak most, hogy részesei lehessenek ennek a felejthetetlen nyári élménynek!

Szeretettel várjuk Önöket a Villa17*** panzióban, hogy együtt ünnepeljük a nyár ragyogását, a virágok pompázatos virágzását és a Balaton nyugtató hullámait.

Kapcsolat:

Szálláshelyfoglalás:

Margittai Elemér 06 30 348 7469

villa17badacsony@gmail.com