Szobák

Deluxe [2 fő] erkélyes, balatoni panorámával

Deluxe [2 fő] erkélyes, balatoni panorámával

Panoráma, romantika és elegancia találkozása. Légkondícionált, erkélyes szobánk vár minden kedves vendéget, akik szeretnének elmerülni a kényelem és a balatoni panoráma élvezetében.
A szoba ára tartalmaza a svédasztalos reggelit is, amely változatos ízeivel és széles választékával méltó indítója egy csodálatos Tovább napnak a Badacsony lábánál.
Premium [2 fő] balatoni panorámával

Premium [2 fő] balatoni panorámával

Egyedi panoráma tárul vendégeink elé gazdagon felszerelt szobáinkból. A tó lágy vize, morajló hullámzása megigézi az idelátogatókat. Exkluzivitás és harmónia hatja át szobáinkat, hogy vendégeink a legjobbat kaphassák. Modern fürdő, légkondícionálás, televízió, kényelmes belső bútorok mind-mind a felhőtlen pihenést szolgálja. Tovább
A szoba ára tartalmaza a svédasztalos reggelit is, amely változatos ízeivel és széles választékával méltó indítója egy csodálatos napnak a Badacsony lábánál.
Premium kertre néző

Premium kertre néző

Premium szobáinkat a berendezés, a hangulat és a villa bája teszi azzá, amiért a nevét viseli. Garantáljuk, hogy akár nyugalomra, akár a badacsonyi ritmusra szeretne hangolódni, Premium szobáink egyike ki fogja elégíteni igényeit.
A szoba ára tartalmaza a svédasztalos reggelit Tovább is, amely változatos ízeivel és széles választékával méltó indítója egy csodálatos napnak a Badacsony lábánál.
Standard Szimpla [1 fő]

Standard Szimpla [1 fő]

Simpla Standard szobáinkat a kényelem és az exkluzivitás jegyei ihlették.Egyszemélyes, légkondícionált, csendes, nyugodt szobáinkba öröm lesz visszatérni, egy kimerítő nap után.
Családi standard szoba

Családi standard szoba

Családi dupla szobás lakrészünk képvisel mindent, amit a villa hivatott őrizni és éreztetni kedves vendégeinkkel. Lakosztályunk egyszerűbbé teszi az élményekben való osztozkodást utitársainkkal, elszigeteltsége a többi szobától csak növeli az exkluzivitás élményét. A lakrész egy fürdőből és két franciaágyas szobából Tovább áll, ezáltal 4 főnek biztosít kényelmes kikapcsolódást.
A szobák ára tartalmaza a svédasztalos reggelit is, amely változatos ízeivel és széles választékával méltó indítója egy csodálatos napnak a Badacsony lábánál.