Csapatépítő tréningek

Csapatépítő tréningek A villa 17-ben

 

Üdvözöljük a Villa17*** Panzióban – Felejthetetlen Csapatépítő Élmények a Csodálatos Balatoni Környezetben!

 

Szívből mutatjuk be Önöknek a Villa17*** Panziót, ahol a kényelem, a pihenés és a közösségépítés találkoznak a Balaton festői panorámájával. Tudjuk, hogy a sikeres csapatmunka és a mélyebb kapcsolatok kiépítése kulcsfontosságú a vállalkozások számára, és mi ebben szeretnénk partnereink segítségére lenni.

Miért válassza a Villa17*** Panziót csapatépítő mitingjének szálláshelyéül?

Csodálatos Környezet: A Balaton parti elhelyezkedésünknek köszönhetően páratlan panorámában lehet részük vendégeinknek. A toscanai stílusú kertben való borozás a vinotékában csak egyike azoknak a páratlan élményeknek, amikre számíthatnak.

Kiváló Programok: Egyedülálló partnereinkkel kiegészítettük programajánlatunkat, hogy a közös csapatépítés igazán feledhetetlenné váljon. Például, a híres Folly Arborétumban szervezett Walk & Wine borkóstoló, a Szabadulószoba kerti sétával, vagy a Grill & Chill vacsora mind hozzájárulnak a közös élményekhez.

Vízi Kalandok: Választhatnak sétavitorlázást is, ahol a Balaton vulkánjainak és természeti csodáinak elragadó világa tárul fel a résztvevők előtt.

Exkluzív Környezet: A Villa17*** Panzió exkluzív szobái és figyelmes személyzete gondoskodik arról, hogy minden vendégünk kényelmét és igényeit maximálisan kielégítsük.

Közösségi Terek: A Villa17*** Panzió különlegessége, hogy olyan közösségi tereket is kínál, amelyek tökéletesen alkalmasak csapatépítő tevékenységekre és közös beszélgetésekre. A tágas és nyitott- zárt hangulatos teraszok vagy éppen a kert alkalmasak arra, hogy a résztvevők kellemes környezetben találkozhassanak, ötleteket cserélhessenek és még mélyebb kötelékeket alakíthassanak ki egymással. Az egyedi toscanai stílusú kert és a borozásra alkalmas vinotéka is lehetőséget ad a lazább, de mégis termékeny együttlétekre.

Válassza a Villa17*** Panziót csapatépítési eseményekhez, vállalati összejövetelekhez vagy baráti társaságok összejöveteleinek helyszínéül. Bízunk benne, hogy csodás környezetünk, a kényelem, a figyelmes személyzet és a változatos programok minden igényt kielégítenek, hogy felejthetetlen élményekkel gazdagodjanak.

 

További részletekért és egyedi ajánlatokért forduljanak hozzánk bizalommal. Várjuk Önöket szeretettel a Villa17*** Panzióban!
Margittai Elemér
Panzió vezető
+36-30/348/7469
villa17badacsony@gmail.com