2024 Húsvéti éden


Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánunk!

Édes élmények várnak!

Szeretettel várjuk Önöket a Villa17 *** panzióban, ahol exkluzív szobáink, klíma, franciaágyak és tóra néző panoráma garantálják a csodálatos élményt és a gyönyörű, meseszerű panorámát. Panziónk egész fekvése egyedülálló, Toscanát idéző zöld boltíves lugasokkal, melyek varázslatos atmoszférát teremtenek.

Húsvéti ünnepünk alkalmából invitáljuk Önöket a saját vinotékánkba, ahol élményszerűen koccinthatnak a Balaton lenyűgöző háttérével. Minden reggel finom és bőséges reggelivel kezdhetik a napot, hogy frissen és vidáman élvezhessék az ünnepi időszak minden pillanatát.

Válasszanak számtalan programlehetőségünk közül, köztük a húsvéti borvacsorát, melyet a helyi pincészeteknél, a Folly arborétumban vagy a Sellyei kézműves pincészetnél élvezhetnek. Kulináris utazásukat kísérik a Folly borászat kiváló borai vagy a Sellyei kézműves pincészet exkluzív borai.

A bormustra és borkóstoló lehetőségei sem maradnak el. Látogassanak el a Borbély családi pincészetbe vagy a Pátcay borkúriába, ahol pincelátogatással egybekötött borkóstolóval várják Önöket.

Másszanak fel a Badacsonyi hegyre a tűzgyűrű tanösvényen, ahol a hegy egész története kibontakozik. Szakrális sétájuk során a bazaltkőből formált keresztúton pihenőhelyek várják Önöket, míg az Udvardi Erzsébet Kossuth-díjas festőművész oltárképe a kápolnában csendre és elmélkedésre invitál.

Foglaljanak most, hogy részesei lehessenek ennek a felejthetetlen húsvéti élménynek! Szeretettel várjuk Önöket a Villa17 *** panzióban.

Kapcsolat:

Szálláshelyfoglalás:

Margittai Elemér 06 30 348 7469

villa17badacsony@gmail.com