Májusi Varázs - Utazás a Tavasz Ölén


Májusi Kirándulások Varázsa

Édes élmények várnak!

A május 1-én kezdődő hosszú hétvége és az anyák napja tökéletes alkalmat kínál arra, hogy kicsit kiszakadjunk a mindennapok rohanásából és átadjuk magunkat a pihenés és az ünneplés örömének. Gyertek, és töltsétek el velünk ezt a különleges időszakot, hogy közösen emlékezetessé tegyük!

A Villa17 *** panzió mindig is arra törekedett, hogy vendégeink számára felejthetetlen élményeket nyújtson, és ez a hosszú hétvége az anyák napja sem kivétel. Legyen részese egy varázslatos időszaknak, ahol a természet ébredése és az anyák iránti szeretet ünnepe egybefonódik, hogy együtt ünnepeljük az élet szépségeit!

Panziónk exkluzív szobái, klímával felszerelt, kényelmes franciaágyakkal és lenyűgöző tóra néző panorámával garantálják az Önök számára a varázslatos élményeket és a nyugodt pihenést.

Egész fekvésünk egyedülálló, Toscanát idéző zöld boltíves lugasokkal öleli körül, teremtve ezzel egy varázslatos atmoszférát, ahol az idő megáll, és csak a pillanatok számítanak.

Május a remény és az élet örömének hónapja. Májusban minden körülöttünk új életre kel, a fák kizöldülnek, a virágok kinyílnak, és a természet teljes pompájában tündököl. Ez a hónap a szabadság és az öröm időszaka.

Ezen alkalmából invitáljuk Önöket saját vinotékánkba, ahol a Balaton lenyűgöző háttérével koccinthatnak.

Minden reggel finom, bőséges reggelivel kezdhetik a napot, hogy friss energiával telve élvezhessék az ünnepi időszak minden pillanatát.

Válasszák, és induljanak egy kulináris utazásra a számtalan programlehetőségünk közül, köztük a  tradicionális borvacsorát, melyet a helyi pincészeteknél, von Beöthy pincészetnél a Folly arborétumban vagy a Sellyei kézműves borászatánál élvezhetnek .

A bormustra és borkóstoló lehetőségei sem maradnak el. Látogassanak el a Borbély családi pincészetbe vagy a Pátcay borkúriába, ahol pincelátogatással egybekötött borkóstolóval várják Önöket.

Másszanak fel a Badacsonyi hegyre a tűzgyűrű tanösvényen, ahol a hegy egész története kibontakozik. Szakrális sétájuk során a bazaltkőből formált keresztúton pihenőhelyek várják Önöket, míg az Udvardi Erzsébet Kossuth-díjas festőművész oltárképe a kápolnában csendre és elmélkedésre invitál.

Foglaljanak most, hogy részesei lehessenek ennek a felejthetetlen élménynek és az anyák napjának!

Szeretettel várjuk Önöket a Villa17 *** panzióban, hogy együtt ünnepeljünk a hideg, szürke téli napok után, ahol a  májusi ragyogó napsütéssel, virágok pompázatos virágzásával és a madarak édes dalával köszönthetjük Önöket.

 

Kapcsolat:

Szálláshelyfoglalás:

Margittai Elemér 06 30 348 7469

villa17badacsony@gmail.com