Szilveszter 2023


Engedje meg, hogy egy különleges szilveszteri ajánlattal, exkluzív, minden igényt kielégítő szállással, ínycsiklandó helyi nevezetes ételekkel és egy felejthetetlen szilveszteri bulival kényeztessük Önöket az év utolsó napján!

Szállás a csodaszép, az év minden napján más színben pompázó Badacsony szívében található Villa 17***-ben.  A hangulatos, stílusában egyedi panzió biztos felüdülést és pihenést kínál kedves vendégeinek.

Újév reggelén a téli Balaton hullámainak halk és finom morajlására ébredni és ezt a csodát a panoráma teraszról az újév első kávéját fogyasztva közvetlenül átélni úgy gondolom nehezen felülírható. ….Hát ezt is ajánljuk!

Szilveszter napján Legyen részese egy gazdag és ízletes menüsornak, mely a Borbarátok stílusában ötvözi a legjobb ízeket és borokat.

🍽Menü:

Előétel: Szilveszteri mangalica kocsonya, melyet kísér savanyú gyöngyhagymával, dijoni mustárral és friss paraj salátával.

Leves: Korhely Pho leves, melyben pirított savanyú káposzta, feketelencse, sült császárhús, friss koriander és egy kis csípős chili fűszerezés található.

Főétel: Sörben sült Porchetta, egy göngyölt malacpecsenye, melyet kísér szarvasgombás burgonya gratin, vöröslencse saláta és rozmaring jus.

Desszert: Narancsos trüffel torta, melyet kísér pirított fenyőmag a tökéletes zárása ennek az ínycsiklandó menüsornak.

Az ételek frissen és a legkiválóbb minőségű alapanyagokból készülnek, hogy Önnek és vendégeinek egy felejthetetlen kulináris élményt nyújtsunk az év utolsó estéjén!

Ne hagyja ki ezt az alkalmat, és foglaljon időben asztalt, szállást, hogy részese lehessen ennek az exkluzív szilveszteri vacsorának a Borbarátok Vendéglőben!

Vacsora után meghívjuk vendégeinket Badacsonyba a Hableány teraszra egy felejthetetlen szilveszteri bulira, ahol minden adott az óév búcsúztatásához és az újév üdvözléséhez! Engedje, hogy a Dance zenekar varázsa hajnalig töltse ki az estét, garantálja a táncot és a pezsgő hangulatot.

Az éjféli menü különleges fogásokat kínál, beleértve a Korhely levest és kovászos kenyeret, valamint a lencsefőzeléket sült virslivel – egy igazi gasztronómiai élmény a szilveszteri buli közepén. Éjfélkor pezsgőt kínálunk az évkezdő koccintáshoz, hogy együtt ünnepeljük az újév érkezését.

Zene buli tánc kifulladásig!

Foglalás Margittai Elemér panzióvezető Villa17 Badacsony

00 36 30 348 7469

villa17badacsony@gmail.com

www.villa17.hu