Sétavitorlázás

 

Fedezd fel a szerelem tengerét! Kényelmes sétavitorlázás a Balatonon.

A vitorlázás élményét nehéz szavakba önteni, hiszen a vitorlázás maga az szabadság, a természet ölelése és az élmény, mely mindig új és megunhatatlan. Vendégeink számára lehetőség nyílik, hogy a Villa17***-ből indulva megéljék ezt a lenyűgöző vízi kalandot. A két bérelhető vitorlásunkkal – minden hajón maximum 8-10 fővel – páratlan panorámában részesülnek a Balaton környékéről.

A vitorlázás alatt az északi part mesés szépségei veszik körül az embert. A vulkánok ősi kúpjai, a tanú hegyek impozáns alakzatai és a Szigligeti vár fölé magasodó látvány csak néhány a sok lenyűgöző hely közül, melyek a Balaton északi partján fekszenek. A keszthelyi öböl minden csodálatos részlete útba esik ezen a kiránduláson, mely mind itt, a Villa17***-ben elérhető.

Ez a fantasztikus program ideális baráti összejövetelekhez, találkozókhoz, csapatépítő eseményekhez vagy egy családi hétvégi kiránduláshoz. A vitorlázás örök emléket hagy maga után, és lehetővé teszi, hogy a vendégek megérintsenek valami különlegeset és természetközeli élményben részesüljenek a Balatonon.

Családok, barátok, cégek – pár órára kényelmesen kipróbálhatják a vitorlázás felejthetetlen élményét tapasztalt kapitányunkkal Badacsonyból.

 

Részletek, időpont és vitorlázási díj egyeztetés létszámtól függően:

Margittai Elemér Villa17 *** Tel: 06 30 348 7469