Különleges Hétköznapi Kedvezmények a Villa17***  Badacsonyban!

Elérhetőség ellenőrzése:

Vendégeink számára mindig is fontos volt, hogy felejthetetlen élményekkel távozzanak a Villa17*** Panziónkból. Most pedig még több okunk van az ünneplésre, mivel kedvezményes ajánlatokkal várjuk Önöket az őszi és téli hónapokban.

Hogy még vonzóbbá tegyük ezt az érzést amit adhatunk, a Villa17*** Badacsony most új kedvezményeket kínál minden hétköznapra, amelyek a hónap számával egyeznek meg:

Szeptember: 9% kedvezmény hétköznapokon.

Október: 10% kedvezmény hétköznapokon.

November: 11% kedvezmény hétköznapokon.

Ez azt jelenti, hogy ha hosszú hétvégére vagy akár a hétköznapokon pihenésre vágyik az őszi és téli hónapokban, a Villa17***  tökéletes választás. Pihenjen luxus környezetben, élvezze a gyönyörű kilátást és fedezze fel a környék látnivalóit, mindezt a pénztárcáját kímélve.

A környék a látnivalók a borászatok a pincészetek a tájvédelmi körzet a Káli-medence, Keszthely, Sümeg, Tihany, Hévíz a látnivalókkal és egyedi szolgáltatásaikkal, földrajzi fekvésükkel mind, mind, egyedivé teszik ezt a környéket Badacsonyt egész évben. A vulkánok megmászása azok legyőzése a kéktúra útvonalon, a helyi gasztronómia és az egyedi csak itt termő Kéknyelű bor mind, mind páratlan élményt nyújt. A természet színpompája a Balaton vizének évszakonkénti színváltozása mind, mind lenyűgözi az idelátogatókat. Persze az a remek exkluzív szállás, amit a Villa 17*** panziónk biztosít az egyedi balatoni panorámával az szükséges mindezekhez a csodákhoz mindezen élmények eléréséhez. Egész évben ez a legcsodásabb hely, ahol Ranolder püspök szerint minden csoda együtt látható.

Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget, hogy az év utolsó hónapjaiban is megtapasztalja Badacsony varázsát. Foglaljon most, és élvezze a különleges hétköznapi kedvezményeket a Villa17*** Badacsonyban!

Bővebb információért és időpontfoglalással kapcsolatban keressenek minket:

Margittai Elemér Villa17 *** Tel: 06 30 348 7469