Bortúra

 


 

Fedezze fel az Ősz igazi arcát Badacsonyban

 

Fedezze fel a varázslatos őszi és téli hangulatot a Badacsonyba váró exkluzív villánkban! Ha szereti a mesés tájakat és az igényes pihenést, akkor a Villa 17 a tökéletes választás az elkövetkező hűvösebb hónapokra.

Badacsony, a bor fővárosa, az őszi és téli időszakban is elbűvölő látvánnyal várja vendégeit. A Badacsony hegy pompás, színpompás öltözékben ragyog, miközben a Balaton fenséges hullámai szelíd ringásban hívogatnak. A Villa 17 pedig mindezt egyedülálló panorámával és toszkán hangulatú kertjével ajándékozza meg Önöket.

Ami igazán különlegessé teszi tartózkodásukat, az a rengeteg program és látnivaló, amelyek Badacsonyban várnak. Páratlan boros élmények, borkostolók és borvacsorák a környék legjobb családi pincészeteiben, hogy megízlelhessék a Balaton vidékének lenyűgöző nedűit.

Akár romantikus hétvégét tervez, akár egy baráti összejövetelt szervez, akár üzleti találkozót szervezne, a Villa 17 mindent megtesz azért, hogy maradandó élményeket adjon. Szobáinkban a meghittség és kényelem találkozik, a fűtés pedig garantálja, hogy a hideg idő sem szegi kedvüket.

Az őszi és téli időszak a balatoni vidék egy másik arca, és mi szeretnénk, ha Önök is megismernék ezt a varázslatos világot. A Villa 17 a gondoskodó kiszolgálást és a kivételes élményeket kínálja azoknak, akik szeretnék átélni a Balaton egyedülálló báját és Badacsony különleges atmoszféráját.

Válassza a Villa 17-et, ahol az őszi Balaton, a Badacsonyi borok és a kikapcsolódás összetalálkoznak egy varázslatos környezetben. Legyen részese ennek a feledhetetlen élménynek és lépjen velünk egy kis időre ki a mindennapokból!

Kapcsolat:

Szálláshelyfoglalás és jegyrendelés:

Margittai Elemér 06 30 348 7469

villa17badacsony@gmail.com

 

ÁR: 13.500 Ft/fő

Az ár tartalmazza az idegenvezetést, borászatonként 3 fajta bor kóstolóját és a borkóstolóhoz illő borkorcsolyákat (minden helyszínen mást).