Borbarangolás, Borvacsora

Élmények, Borok és Pihentető Időtöltés a Villa17* Panzióban Badacsonyban**

 

Üdvözöljük a Villa17*** Panzió gyönyörű környezetében Badacsonyban! Exkluzív háromcsillagos villánk 11 szobás luxus kényelmet nyújt az év minden szakaszában. Legyen az nyár vagy tél, várjuk vendégeinket egyedi élményekkel és felejthetetlen boros élményekkel.

 

Badacsony Egész Évben:

Ismerje meg Badacsony és a Balaton különleges arcát minden évszakban! Nyáron az üdítő fürdőzés és a part menti séta várja Önöket, míg télen a romantikus táj és a meghitt pillanatok varázsolják el az idelátogatókat. A Villa17*** Panzió az év minden időszakában igazi paradicsom.

Különleges Élmények Borokkal:
Fedezze fel a badacsonyi borok világát a Villa17*** Panzió szervezésében. Borvacsoráink és borkóstolóink segítségével feledhetetlen élményekben lehet része, amelyeket olyan kiváló pincészeti partnerekkel kínálunk, mint a Szászi birtok, a Fata pince, a Pátcay Borbirtok, a Folly arborétum és borászat, a Német pince, a Borbély családi pincészet, a Sipos borház, a Váli Pincészet és a Von Beöthy pince. Mindegyik helyszín garantáltan megismerteti Önöket a badacsonyi borvidék gazdag ízvilágával és hagyományaival.

Múlttal Találkozva:
A tradicionális pincék és birtokok a helyi gasztronómia és a badacsonyi bor találkozásának leghitelesebb és leghangulatosabb helyszíneit kínálják. Merüljenek el a helyi kultúrában és élvezzék a hagyományos ízeket, miközben gyönyörködnek a lenyűgöző tájban.

Visszatérő Erővel:
Egy hosszú hétvége vagy rövidebb kiruccanás a Villa17*** Panzióban garantáltan felüdít és feltölt erővel. Pihenjenek meg luxus szobáinkban, élvezzék a kényelmet és hagyják, hogy a badacsonyi táj és a borok megújítsák energiáikat.

 

Válassza a Villa17* Panziót:** Ha Ön is szeretné a badacsonyi élményeket a panziónkban tölteni, akkor a Villa17*** a választásuk. Éljenek azonnal a lehetőséggel és hozzák meg a döntést egy felejthetetlen időtöltés mellett Badacsonyban.

Legyen részese a Villa17*** Panzió világának, ahol luxus, élmények és borok találkoznak Badacsony csodás panorámájával. Forduljanak hozzánk bizalommal, hogy megtervezhessük az Önök igényeinek megfelelő legjobb élményt.

 

 

 

Asztalfoglalás, szállás foglalás vendégeink részére:

06 30 348 7469  Villa17 ***

Margittai Elemér