BADACSONY BOR7 2024 BADACSONY SZÜRET

Fedezze fel Badacsonyt – A Szőlő és Bor városát! 

Badacsony, a történelmi borvidék gyöngyszeme, ahol a szőlőművelés és a borkészítés hagyománya évszázadokra nyúlik vissza. Egy olyan hely, ahol a bor és a kultúra egymásba fonódik, létrehozva az életöröm és a vendégszeretet egyedülálló atmoszféráját.

Üdvözöljük a Villa17*** Panzióban – Egyedi élmény tópanorámával!

A Villa17*** panzió a Badacsonyi Borhetek és a Badacsonyi Szüret elengedhetetlen része. Egy exkluzív vendégváró, ahol a kényelem és a luxus találkozik a tradícióval. A tóparti panoráma lenyűgöző, és a szálloda minden kényelmi szolgáltatással rendelkezik, hogy vendégeink otthon érezzék magukat.

Ne hagyja ki a Badacsonyi Borheteket és a 60. Badacsonyi Szüretet!

Badacsonyi Bor7 2024: 2024. július 12-28.

Csatlakozzon hozzánk a Badacsonyi Borhetek alkalmából, ahol a borvidék legkiválóbb borai és borászatai kerülnek bemutatásra. A rendezvény európai hírnevét élvezve, itt találkozik a bor és a Folklór, együtt zenélve a történelmi hegyoldalon.

Badacsonyi Szüret 2024. szeptember 6-8.

Ünnepelje velünk a Badacsonyi Szüret 60. jubileumát! A város hangulatos felvonulása szeptember 8-án, 10 órakor kezdődik. Tapasztalja meg a vidék gazdag hagyományait, a szüreti mulatságokat és élvezze a badacsonyi közösség együtt töltött boldog pillanatait.

Várjuk Önt a Villa17* panzióban! ***

Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy részese legyen Badacsony két legnagyobb turisztikai rendezvényének. Foglaljon szobát a Villa17*** panzióban, és élvezze a luxust és a kényelmet, miközben élvezi a csodálatos tópanorámát.

Badacsony várja Önt – ahol a bor, a kultúra és a vendégszeretet találkozik!