Bor és Elegancia


 

Bor és Elegancia

Fedezze fel a Villa17*** és a Sellyei Kézműves Bor Varázslatos Világát

 

🍇 Fedezze fel a Sellyei Kézműves Borászat varázsát Nemesgulácson! 🍷

Örömmel ajánljuk figyelmükbe kedves vendégeinknek, akik a Villa17*** panzióban élvezik az elképesztő panorámát, hogy fedezzék fel a Sellyei Kézműves Borászat varázslatos világát Nemesgulácson.

Badacsonyban már megcsodálták a mesés panorámát a Villa17*** teraszáról? Akkor itt az idő, hogy kóstoljunk a ritka és egyedi Sellyei kézműves borokból!

🍇 A Sellyei Borászat és Vinotéka – Egyedi Élmények a Villa17*** vendégeinek! 🍷

A Sellyei család, Gábor és felesége Ági, három évvel ezelőtt hozták létre kézműves borászatukat Nemesgulácson. Az ikonikus, sárgára meszelt épületben, ahol egykor szatócsbolt állt, most borászat és Vinotéka található. Itt nem csupán kiváló borokkal találkozhatnak vendégeink, hanem egy teljes élménnyel is, amely magába foglalja a szatócsbolt gazdag történetét, finom házi falatokat és egy kedves kis közösséget.

🍇 Borkóstolók és Borvacsorák a Sellyei Borászat közreműködésével! 🍷

Ha már Badacsonyban élvezik a Villa17*** exkluzivitását, ne hagyják ki a Sellyei borok kóstolását. Előzetesen egyeztetve, akár négy vendégtől szervezünk borkostolókat, borvacsorákat, amelyeket a Sellyei Borászat szakértői segítenek lebonyolítani. Tapasztalják meg a történelmi borvidék egyedülálló ízeit, amelyek tökéletesen egészítik ki az Önök elvárásait.

🍇 Kirándulás a Tapolcai-medence tanúhegyén – Nemesgulács és a Sellyei Borászat 🍷

Nemesgulács, a Tapolcai-medence tanúhegyeinek lábánál, ahol a Sellyei Borászat megtalálható, a Balaton északi partján magasodik. Egy település, mely gazdag történelemmel és varázslatos borokkal várja vendégeit. Ne hagyják ki a lehetőséget, hogy egy rövid kirándulás keretében felfedezzék ezt a kis falut és élvezzék a Sellyei család szívvel-lélekkel teli vendégszeretetét.

🍇Várjuk Önöket a Villa17*** panzióban és a Sellyei Kézműves Borászatban! 🍷

Badacsony és Nemesgulács: két különleges hely, két történelmi borvidék, és mindkettőt most élvezhetik a Villa17*** panzió vendégei. Készüljenek fel egy olyan utazásra, ahol a tó panoráma, az exkluzivitás és a kézműves borok együttesen alkotják a tökéletes élményt. Várjuk Önöket szeretettel!

 

További részletekért és egyedi ajánlatokért forduljanak hozzánk bizalommal.

Várjuk Önöket szeretettel a Villa17*** Panzióban!
Margittai Elemér
Panzió vezető
+36-30/348-7469
villa17badacsony@gmail.com