Bakancsos élménytúrák


 

Egész évben Badacsony

Badacsony és a Balaton az Egyedi Élmények és Csodák Varázsa

Badacsony és a Balaton egész évben meghitt és feledhetetlen élményeket kínál. A környék egyedi vonzereje a látnivalók sokaságában, a borászatok és pincészetek gazdagságában, valamint a természeti csodák sokféleségében rejlik. Nem csupán tavasszal és nyáron, hanem ősszel és télen is magával ragadó ez a vidék, amely Badacsonyban találkozik a Balatonnal.

Látnivalók és Egyedi Szolgáltatások: A környék tele van izgalmas látnivalókkal, amelyek minden évszakban magukba szippantják a látogatókat. A Badacsony környéki tájvédelmi körzet, a lenyűgöző Káli medence, Keszthely varázsa, Sümeg és Szigliget történelme, Tihany különlegességei és Hévíz gyógyító termálvize mind hozzájárulnak a terület sokszínűségéhez és varázsához.

Kihívások és Gasztronómia: Az aktív pihenésre vágyóknak a vulkánok megmászása, a kék túra útvonalon történő kalandok és a változatos kirándulási lehetőségek nyújtanak kihívást. A helyi gasztronómia pedig egyedi ízekkel és élményekkel gazdagítja a látogatók élménytárházát. Ne hagyják ki az egyedül itt termő Kéknyelű bor kóstolását, ami igazi gasztronómiai különlegesség.

Természet Szépsége és Egyedülálló Kilátások: A természet változatos színei, a Balaton vizének évszakonkénti színváltozása és a vidék színes fakultációja mind-mind elragadja az idelátogatókat. Egyedülálló tájakat és lenyűgöző panorámákat kínál, amelyek elbűvölnek mindenkit.

A Villa17* Panzió Egyedi Élményt Kínál:** Az egyedülálló környezet mellett a Villa17*** Panzió exkluzív szálláshelyként és páratlan panorámával várja a vendégeit. A balatoni csoda megéléséhez és a környék varázslatához elengedhetetlen egy komfortos és kényelmes szálláshely.  Mi, mindezekhez és a csodákhoz nyújtunk kiemelkedő alapot.

Ranolder püspök szavai igazán találóak: „Ez a legcsodásabb hely, ahol minden csoda együtt látható.” A badacsonyi csodák és az élmények valóban kivételes összhangot alkotnak, és mindezt megtapasztalhatják vendégeink

Éljenek át egyedülálló élményeket a Balaton környékén Badacsonyban az év bármely időszakában. Foglaljanak most a Villa17*** Panzióban, és máris élvezhetik a természet csodáit és a vidék gazdagságát.

Bővebb információért és időpontfoglalással kapcsolatban keressenek minket:

E-mail:  villa17badacsony@gmail.com

Telefon: +36 30 348 7469